Online Eucharisztia Iskolája 2021. május 6-tól július 1-ig

Közeledik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, és szeretnénk újra egy gyönyörűszép és mély felkészülési lehetőséget adni azoknak, akik erre szívesen szánnak időt.

2021. május 6-tól július 1-ig, 19.30-kor tartanánk online résztvételi lehetőséggel az Eucharisztia iskoláját, ami 9 alkalomból áll.
Az Eucharisztia Iskolája valójában Jézus iskolája, ahol bevezetni szeretne minket az eucharisztia mélyebb titkaiba és segíteni akar nekünk abban, hogy Jézust is és önmagunkat istengyermeki mivoltunkban és hivatásunkban is jobban megismerjük.
Hogyan fog működni?
A YouTube csatornánkon találhatók az Eucharisztia Iskolájának az imaórái ami ezzel a linkkel találhatók
A videók úgy vannak szerkesztve, hogy egy teljes imaórát vezetnek, ráhangolódással, énekkel, elmélkedéssel, szentségimádással, és az ima lezárásával. A személyes imádság az oltáriszentség előtt legyen min. 30 perc. Ehhez a videót majd annyi időre meg kell állítani.
Az imaórát lehet akkor megnézni és beiktatni a napirendbe, ahogy mindenkinek egyénileg alkalmas.
Csütörtök esténként 19.30 kor lehetőség van a személyes megosztásra kiscsoportokban, amelyhez Google-Meet segítségével találkozhatunk. A linket a csoporthoz személyes jelentkezés alapján emailben küldjük ki.

Csoportos csütörtökön, 2021. május 6-tól július 1-ig, 19.30-kor online formában.
jelentkezési határidő emailben: Május 5

A témákat minden napra szóló elmélkedésekkel lehet mélyíteni, ami pdf formátumban a képre kattintva letölthető:

Az Online- Eucharisztia Iskolája jó lehetőség személyes lelkigyakorlat végzéséhez, vagy impulzusként a szentségimádáshoz.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

 

Comments are closed.